2016-01-02 / 1:00
Program bez ograniczen wiekowych
Ken Hom, zwany ojcem chrzestnym chińskiej kuchni, oraz Ching-He Huang, znakomita szefowa kuchni, wyruszają z Pekinu w liczącą 5 tysięcy kilometrów kulinarną podróż po jednym z najbardziej intrygujących krajów. Chcą pokazać ludzi, kulturę i duszę Chin poprzez pryzmat jedzenia. Poszukują autentycznych lokalnych dań, tradycyjnych przekąsek, a także poznają zwyczaje kulinarne chińskich mniejszości etnicznych Ken Hom i Ching-He Huang jadą do Chengdu, aby poznać kuchnię prowincji Syczuan.
Program nadawany w języku polskim.
Czas trwania: 1 h 05 min
2024-09-20 22:20 |
Szpital świętej Marii
6 / 10
Perypetie grupy składającej się z pięciorga pielęgniarek oraz pielęgniarzy: Grace Knight (Tiera Skovbye), Ashley Collins (Natasha Calis), Keon Colby (Jordan Johnson-Hinds),... |
|
2024-09-20 4:15 |
Klan
5 / 10
Opowieść o pozornie spokojnym życiu wielkiej rodziny Lubiczów, próbującej radzić sobie w polskiej codzienności. Zaniepokojeni długim milczeniem Oli Lubiczowie wybierają... |
|
2024-09-20 3:30 |
Wielki Mistrz- film sensacyjny
7 / 10
Chiny, rok 1930. Mieszkający w Foshan Ip Man (Tony Chiu Wai Leung) wiedzie spokojne życie u boku żony. Pewnego dnia do osady przybywa Gong Yutian, wielki mistrz sztuki Wudang.... |