2011-10-01 / 18:10
Program bez ograniczen wiekowych
Pochodząca z Tajwanu autorka książek kucharskich i gwiazda programów kulinarnych, Ching-He Huang, przybliża widzom sekrety tradycji stołowych Dalekiego Wschodu. Eksperymentuje z nowymi smakami, łączący zachodnie i azjatyckie mody kulinarne. W pierwszym odcinku gospodyni programu przyrządza dim sum: pierożki wonton z sosem, klopsiki z krewetek oraz wołowinę z kolendrą. Gospodyni programu przedstawia sposoby przyrządzania potraw w woku. Okazuje się, że w tym naczyniu można smażyć, gotować na parze i dusić. Ching przygotowuje kurczaka smażonego z orzeszkami cashew.
Program nadawany w języku polskim.
Czas trwania: 30 min
2024-06-25 4:30 |
Ultraviolet 2
7 / 10
Dalsze losy Oli Serafin (Marta Nieradkiewicz) i grupy detektywów amatorów, w szeregi której wstąpiła, aby rozwiązać zagadkę tajemniczej śmierci. Wspólnymi siłami ekipa... |
|
2024-06-25 21:30 |
Blue 2
6 / 10
Dalsze przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |
|
2024-06-25 00:35 |
Superpyra
7 / 10
Perypetie wyjątkowego superbohatera - ziemniaka zwanego Superpyrą, który walczy ze złem każdej nocy po zamknięciu supermarketu. Na korytarzach wbrew pozorom dalej toczy się... |