2011-10-22 / 6:30
Program bez ograniczen wiekowych
Pochodząca z Tajwanu autorka książek kucharskich i gwiazda programów kulinarnych, Ching-He Huang, przybliża widzom sekrety tradycji stołowych Dalekiego Wschodu. Eksperymentuje z nowymi smakami, łączący zachodnie i azjatyckie mody kulinarne. W pierwszym odcinku gospodyni programu przyrządza dim sum: pierożki wonton z sosem, klopsiki z krewetek oraz wołowinę z kolendrą. Ching nadaje zachodnim daniom wschodni posmak - robi burgery z kurczaka z cytryną z frytkami ze słodkich ziemniaków, a także lody waniliowo-imbirowe.
Program nadawany w języku polskim.
Czas trwania: 35 min
|
2025-06-15 17:20 |
Rewanż
7 / 10
Maj 1997 roku. Po ponad roku od pierwszej szachowej rozgrywki z komputerem Deep Blue mistrz świata w tej dyscyplinie, Garri Kasparow (Christian Cooke), zgadza się na kolejny... |
|
2025-06-15 22:40 |
Bulion i inne namiętności- melodramat
7 / 10
Druga połowa XIX wieku. Mistrz sztuki kulinarnej Dodin Bouffant (Benoît Magimel) od dwudziestu lat tworzy wykwintne potrawy z pomocą swojej muzy, znakomitej kucharki Eugénie... |
|
2025-06-15 21:00 |
Grizzy i Lemingi 3 - Powrót ukochanej
6 / 10
Młodzi widzowie poznają przygody niedźwiedzia Grizzy'ego, miłośnika spokojnego wypoczynku i nowoczesnych technologii. Rodzina uwielbiających dobrą zabawę, niezwykle... |