2014-02-16 / 7:05
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Pochodząca z Tajwanu autorka książek kucharskich i gwiazda programów kulinarnych, Ching-He Huang, przybliża widzom sekrety tradycji stołowych Dalekiego Wschodu. Eksperymentuje z nowymi smakami, łączący zachodnie i azjatyckie mody kulinarne. W pierwszym odcinku gospodyni programu przyrządza dim sum: pierożki wonton z sosem, klopsiki z krewetek oraz wołowinę z kolendrą. Gospodyni programu przedstawia sposoby przyrządzania potraw w woku. Okazuje się, że w tym naczyniu można smażyć, gotować na parze i dusić. Ching przygotowuje kurczaka smażonego z orzeszkami cashew.
Program nadawany w języku polskim.
Czas trwania: 30 min
![]() |
2025-06-16 20:20 |
Greenowie w wielkim mieście 4 - Dziadek Nick / Zbieractwo
7 / 10
Dalsze perypetie Świerszczu Greena - ciekawego świata, pełnego optymizmu i energii chłopca. Jego rodzina - ojciec Bill, babcia Alice i siostra Tilly - przeprowadzili się z... |
![]() |
2025-06-16 2:50 |
Trójkąt bermudzki- dramat sensacyjny
6 / 10
W dniu ślubu Moniki (Maria Probosz), córki znanego krakowskiego lekarza Henryka (Leonard Pietraszak), zostają ujawnione filmy pornograficzne z jej udziałem. Sprawcą skandalu... |
|
2025-06-16 17:35 |
Blue 2 - Lody
6 / 10
Dalsze przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |