2014-02-16 / 7:05
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Pochodząca z Tajwanu autorka książek kucharskich i gwiazda programów kulinarnych, Ching-He Huang, przybliża widzom sekrety tradycji stołowych Dalekiego Wschodu. Eksperymentuje z nowymi smakami, łączący zachodnie i azjatyckie mody kulinarne. W pierwszym odcinku gospodyni programu przyrządza dim sum: pierożki wonton z sosem, klopsiki z krewetek oraz wołowinę z kolendrą. Gospodyni programu przedstawia sposoby przyrządzania potraw w woku. Okazuje się, że w tym naczyniu można smażyć, gotować na parze i dusić. Ching przygotowuje kurczaka smażonego z orzeszkami cashew.
Program nadawany w języku polskim.
Czas trwania: 30 min
![]() |
2025-10-13 1:10 |
Blue - U lekarza
6 / 10
Niezwykłe przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |
![]() |
2025-10-13 20:00 |
Wieczór westernu - The Dead Don't Hurt- western
7 / 10
Dziki Zachód, lata 60. XIX wieku. Wyemancypowana Francuzka Vivienne Le Coudy (Vicky Krieps) wiąże się z duńskim emigrantem, stolarzem i weteranem Holgerem Olsenem (Viggo... |
![]() |
2025-10-13 20:00 |
Strażniczka- dramat kryminalny
6 / 10
Melissa Dahleb (Hafsia Herzi), 32-letnia strażniczka więzienna, postanawia odmienić swoje życie i razem z rodziną przenosi się na słoneczną Korsykę. Tam rozpoczyna pracę... |