2014-03-13 / 18:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Pochodząca z Tajwanu autorka książek kucharskich i gwiazda programów kulinarnych, Ching-He Huang, przybliża widzom sekrety tradycji stołowych Dalekiego Wschodu. Eksperymentuje z nowymi smakami, łączący zachodnie i azjatyckie mody kulinarne. W pierwszym odcinku gospodyni programu przyrządza dim sum: pierożki wonton z sosem, klopsiki z krewetek oraz wołowinę z kolendrą. Ching przekonuje widzów, że chińskie jedzenie jest uniwersalne. Sprawdza się zarówno jako prosta kolacja, jak i danie obiadowe. W programie m.in. przepis na chiński ryż smażony z bekonem i jajkiem.
Program nadawany w języku polskim.
Czas trwania: 30 min
![]() |
2025-10-14 17:25 |
Blue 2
6 / 10
Dalsze przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |
![]() |
2025-10-14 16:45 |
Pocałunek- dramat obyczajowy
6 / 10
Dania, 1913 rok. Młody porucznik Anton Abildgaard (Esben Smed) chce ukończyć szkolenie i zostać oficerem kawalerii. Zamierza w ten sposób zmyć plamę na honorze swojej... |
|
2025-10-14 3:00 |
Jaś Fasola 4 - Fasola ornitolog
7 / 10
Przygody Pana Fasoli i jego pluszowego misia Teddy'ego. Fasola wielokrotnie próbuje przechytrzyć podejrzliwą właścicielkę mieszkania, panią Wicket, i jej pupila, jednookiego... |