2014-03-30 / 7:05
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Pochodząca z Tajwanu autorka książek kucharskich i gwiazda programów kulinarnych, Ching-He Huang, przybliża widzom sekrety tradycji stołowych Dalekiego Wschodu. Eksperymentuje z nowymi smakami, łączący zachodnie i azjatyckie mody kulinarne. W pierwszym odcinku gospodyni programu przyrządza dim sum: pierożki wonton z sosem, klopsiki z krewetek oraz wołowinę z kolendrą. Różnego rodzaju papryczki są ważnym elementem orientalnej kuchni. Ching wykorzysta je w czterech daniach - w tym w tajskim curry.
Program nadawany w języku polskim.
Czas trwania: 30 min
![]() |
2025-05-22 22:40 |
Szpica- komedia sensacyjna
5 / 10
Huating Tang (Jackie Chan) jest szefem tajnej firmy ochroniarskiej "Szpica". Zatrudniani przez niego elitarni żołnierze, wśród których jest Kaixuan Zhang (Lun Ai), podejmują... |
![]() |
2025-05-22 12:55 |
Rekrut 4
7 / 10
Czterdziestoletni John Nolan (Nathan Fillion) opuszcza rodzinne miasteczko i wyrusza do Los Angeles. Chce spełnić swoje największe marzenie i zostać stróżem prawa w mieście... |
|
2025-05-22 16:20 |
Złoto dezerterów- komedia wojenna
6 / 10
Warszawa, jesień 1942 roku. Na Żoliborzu ma miejsce konspiracyjne spotkanie oficerów Armii Krajowej. Rotmistrz Leliwa (Leonard Pietraszak) ogłasza, że dowództwo powołało... |