2014-04-29 / 3:25
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Pochodząca z Tajwanu autorka książek kucharskich i gwiazda programów kulinarnych, Ching-He Huang, przybliża widzom sekrety tradycji stołowych Dalekiego Wschodu. Eksperymentuje z nowymi smakami, łączący zachodnie i azjatyckie mody kulinarne. W pierwszym odcinku gospodyni programu przyrządza dim sum: pierożki wonton z sosem, klopsiki z krewetek oraz wołowinę z kolendrą. Ching He-Huang przyrządza dim sum: pierożki wonton z sosem, klopsiki z krewetek oraz wołowinę z kolendrą.
Program nadawany w języku polskim.
Czas trwania: 25 min
![]() |
2025-10-10 20:00 |
Flash- film sf
6 / 10
Barry Allen, znany jako łamiący prawa fizyki Flash, pomógł Wonder Woman i Batmanowi zapanować nad przestępczością w Gotham City. Po ostatnich wydarzeniach postanawia on... |
![]() |
2025-10-10 2:35 |
Kuchenne rewolucje - Mysłowice - La Farina
6 / 10
Magda Gessler po raz kolejny wyrusza w podróż po Polsce i odwiedza lokale potrzebujące wsparcia. Słynna restauratorka zawita m.in. do Włocławka, Myśliborza, Rybnika, Wisły,... |
![]() |
2025-10-10 1:50 |
Morderstwa w Nimes- film kryminalny
5 / 10
Kapitan policji w Nîmes, Beatrice Pernetti (Juliette Plumecocq-Mech), za kilka dni ma przejść na emeryturę. Na miejsce przybywa jej następczyni z Paryża, Alix Madrigal... |