2014-09-15 / 3:15
Program bez ograniczen wiekowych
Pochodząca z Tajwanu autorka książek kucharskich i gwiazda programów kulinarnych, Ching-He Huang, przybliża widzom sekrety tradycji stołowych Dalekiego Wschodu. Eksperymentuje z nowymi smakami, łączący zachodnie i azjatyckie mody kulinarne. W pierwszym odcinku gospodyni programu przyrządza dim sum: pierożki wonton z sosem, klopsiki z krewetek oraz wołowinę z kolendrą. Ching przyrządza cztery dania z czterema typami makaronu, który jest jednym z głównych składników chińskich potraw.
Program nadawany w języku polskim.
Czas trwania: 25 min
![]() |
2025-10-09 23:15 |
Bulion i inne namiętności- melodramat
7 / 10
Druga połowa XIX wieku. Mistrz sztuki kulinarnej Dodin Bouffant (Benoît Magimel) od dwudziestu lat tworzy wykwintne potrawy z pomocą swojej muzy, znakomitej kucharki Eugénie... |
![]() |
2025-10-09 23:00 |
Kobra - oddział specjalny
6 / 10
Serial o niemieckich policjantach, którzy patrolują autostradę wiodącą ze wschodu na zachód Europy. W swojej pracy spotykają przemytników, handlarzy narkotyków i wiele... |
|
2025-10-09 20:55 |
Panna Nikt- komedia
5 / 10
Trzydziestoletnia Sarah Jane McKinney (Leslie Bibb) jest zwykłą, niczym niewyróżniającą się kobietą, która nadal mieszka ze swoją matką Claire (Kathy Baker). Pracuje... |