2014-09-16 / 7:00
Program bez ograniczen wiekowych
Pochodząca z Tajwanu autorka książek kucharskich i gwiazda programów kulinarnych, Ching-He Huang, przybliża widzom sekrety tradycji stołowych Dalekiego Wschodu. Eksperymentuje z nowymi smakami, łączący zachodnie i azjatyckie mody kulinarne. W pierwszym odcinku gospodyni programu przyrządza dim sum: pierożki wonton z sosem, klopsiki z krewetek oraz wołowinę z kolendrą. Gospodyni programu przedstawia sposoby przyrządzania potraw w woku. Okazuje się, że w tym naczyniu można smażyć, gotować na parze i dusić. Ching przygotowuje kurczaka smażonego z orzeszkami cashew.
Program nadawany w języku polskim.
Czas trwania: 30 min
2024-12-29 5:20 |
Blue 2
6 / 10
Dalsze przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |
|
2024-12-29 9:45 |
Ciepło- film krótkometrażowy
5 / 10
|
|
2024-12-29 3:45 |
Kosmiczne kurczaki w kosmosie
7 / 10
Trzy kurczaki trafiają przypadkowo do elitarnej akademii kosmicznej. Przeżywają mnóstwo absurdalnych przygód, a szkolna codzienność mocno daje im się we znaki. Glargg wraca... |