2013-06-03 / 13:20
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Tomasz Jakubiak wędruje po Polsce. W każdym z odwiedzanych zakątków kraju szuka charakterystycznych produktów lub potraw. Następnie przygotowuje z nich trzy dania. Widzowie dowiedzą się, jak można przyrządzić kozi ser, dojrzewający kindziuk i co można wyczarować ze zwykłej cebuli. Oprócz tego kucharz nauczy ich, jak przygotowuje się piróg biłgorajski, czyli krupniak i z czym najlepiej smakuje czulent. Przekona, że nie trzeba bać się wieprzowych podrobów, a w specjalnym odcinku zrealizowanym podczas Warsaw Street Food Festival by Tomasz Jakubiak opowie o typowym street foodzie znad Wisły.
Program nadawany w języku polskim.
Czas trwania: 25 min
Prowadzący: Tomasz Jakubiak,
2024-06-07 20:00 |
Kobiety pragną bardziej- komedia romantyczna
5 / 10
Miłosne perypetie mieszkańców amerykańskiego miasta Baltimore. Wielu z nich jest już z kimś związanych, część jednak wciąż pozostaje samotna. Single marzą o wielkiej,... |
|
2024-06-07 20:05 |
Wieczór kinomana - Inwazja porywaczy ciał- horror sf
5 / 10
Ceniony psychiatra Miles J. Benell (Kevin McCarthy) jest zaniepokojony, ponieważ jego pacjenci nagle przerywają terapię. Niebawem pewna kobieta prosi go o pomoc w sprawie jej... |
|
2024-06-07 00:40 |
Grizzy i Lemingi 3 - Słoń i orzeszki
6 / 10
Młodzi widzowie poznają przygody niedźwiedzia Grizzy'ego, miłośnika spokojnego wypoczynku i nowoczesnych technologii. Rodzina uwielbiających dobrą zabawę, niezwykle... |