2013-06-24 / 13:15
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Tomasz Jakubiak wędruje po Polsce. W każdym z odwiedzanych zakątków kraju szuka charakterystycznych produktów lub potraw. Następnie przygotowuje z nich trzy dania. Widzowie dowiedzą się, jak można przyrządzić kozi ser, dojrzewający kindziuk i co można wyczarować ze zwykłej cebuli. Oprócz tego kucharz nauczy ich, jak przygotowuje się piróg biłgorajski, czyli krupniak i z czym najlepiej smakuje czulent. Przekona, że nie trzeba bać się wieprzowych podrobów, a w specjalnym odcinku zrealizowanym podczas Warsaw Street Food Festival by Tomasz Jakubiak opowie o typowym street foodzie znad Wisły.
Czas trwania: 25 min
Prowadzący: Tomasz Jakubiak,
2024-06-16 20:10 |
Craig znad Potoku 4 - Pod osłoną mroku
5 / 10
Widzowie poznają przygody sprytnego nastolatka, jego krewnych i rówieśników, którzy spędzają czas nad pełnym tajemnic Potokiem. W tym sezonie chłopiec wraca nad Potok po... |
|
2024-06-16 18:00 |
Bob Budowniczy: Megapojazdy- film animowany
4 / 10
Bob budowniczy stanie przed nowym wyzwaniem - budową tamy i przebudową starego kamieniołomu w zbiornik, który będzie dostarczał świeżą wodę mieszkańcom Spring City.... |
|
2024-06-16 21:00 |
Żona na niby- komedia
6 / 10
Danny Maccabee jest wziętym chirurgiem plastycznym, któremu nieco gorzej wiedzie się w życiu prywatnym. Mężczyzna jest święcie przekonany, że kobiety są zainteresowane... |