2014-08-16 / 00:40
Program przeznaczony dla widzów od lat 12
Tomasz Jakubiak po raz trzeci wyrusza w Polskę, aby odkrywać lokalne smaki i aromaty. Odwiedza różne miejsca i czerpie inspiracje z różnych produktów. Łączy nieznane tradycyjne smaki z kucharską maestrią. Tym razem prowadzący przypomina widzom o istnieniu krajowych serów pleśniowych, tradycyjnych jogurtów oraz doskonałych ziół, rewelacyjnych miodów pitnych a także potraw, które od stuleci przygotowują, mieszkające w naszym kraju mniejszości narodowe. Tomek odwiedza gospodarstwo rybackie w Gosławicach, gdzie zgłębia tajniki hodowli jesiotra. W programie przygotuje zupę z tej ryby z pulpecikami, duszonego jesiotra z sosem musztardowym oraz, co zaskoczy niejednego oglądającego, lody waniliowe z jesiotrowym musem i kawiorem.
Program nadawany w języku polskim.
Czas trwania: 24 min
Prowadzący: Tomasz Jakubiak,
2024-05-15 19:25 |
Blue 2
6 / 10
Dalsze przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |
|
2024-05-15 16:40 |
Barbie: Tajne Agentki- film animowany
5 / 10
Barbie i jej przyjaciółki, Teresa oraz Renee, podejmują współpracę z tajną agencją szpiegowską. Mają za zadanie schwytać nieuchwytnego włamywacza, który porusza się... |
|
2024-05-15 21:45 |
Nasza bandera znaczy śmierć - A Gentleman Pirate
5 / 10
Rok 1717. Przyzwyczajony do życia w luksusie arystokrata Stede Bonnet (Rhys Darby) przeżywa kryzys wieku średniego. W końcu decyduje się na diametralną zmianę. Porzuca swoje... |