2018-05-10 / 20:55
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Autorzy filmu zdradzają kulisy zaopatrzenia największych brytyjskich sieci sklepów spożywczych. Opowiedzą, jakie obowiązują w nich procedury nabywania, przygotowywania i transportu żywności. Ludzie doskonale znający metody działania supermarketów wyjawiają, co dzieje się w czasie czterech najważniejszych handlowych wydarzeń w roku: na Wielkanoc, w czasie letniego sezonu grillowania, na Halloween, oraz przed Bożym Narodzeniem. Kucharz i dziennikarz Gregg Wallace zagląda za kulisy największych sieci handlowych. Tym razem sprawdza sztuczki , którzy stosują producenci, aby dostarczyć nam idealne awokado. Przygląda się także rynkowi produktów luksusowych.
Czas trwania: 1 h 00 min
![]() |
2025-04-30 10:10 |
Rekrut: FBI
5 / 10
Perypetie agentki specjalnej Simone Clark (Niecy Nash-Betts), która jest najstarszą debiutantką w Akademii FBI. Funkcjonariuszka zostaje przydzielona jako wsparcie do biura... |
![]() |
2025-04-30 10:50 |
Blue 2
6 / 10
Dalsze przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |
|
2025-04-30 21:00 |
Premiera - Doktor Larsen - Secrets and Lies
6 / 10
Ambitna dr Amy Larsen (Molly Parker), szefowa oddziału chorób wewnętrznych, przeżyła tragedię. W wyniku wypadku samochodowego doznała urazu mózgu, przez który straciła... |