2018-10-23 / 00:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Dziennikarze Gregg Wallace i Cherry Healey udają się do największych fabryk, by od zaplecza poznać tajniki powstających tam produktów spożywczych. W czwartej serii reporter odwiedzi Derbyshire, gdzie każdego dnia produkuje się 175 000 słoików kawy rozpuszczalnej. Z kolei Cherry w Guntur podąży tropem papryczek chili. Codziennie sprzedaje się tu 3 500 ton tej pikantnej przyprawy. Prowadząca uczestniczy w zbiorze papryczek, ich osuszaniu i przygotowywaniu do procesu sproszkowania. Gregg Wallace, dziennikarz kulinarny, wyrusza do fabryki kawy w Derbyshire. Na miejscu poznaje tajniki produkcji czarnego trunku.
Czas trwania: 1 h 00 min
|
2025-08-11 17:00 |
Psi Patrol - Pieski i łodyga fasoli/Pieski ratują Turbotów
6 / 10
Perypetie sześciorga bohaterskich szczeniąt: Chase'a, Marshalla, Rocky'ego, Zumy, Rubble'a i Skye. Odważne zwierzęta wspólnie z 10-letnim Ryderem pomagają lokalnej... |
|
2025-08-11 18:40 |
Wielkie koty 24/7
8 / 10
Program przedstawia pół roku z życia afrykańskich wielkich kotów zamieszkujących deltę Okawango w Botswanie. Obserwujemy codzienne poczynania lwów, lampartów i gepardów... |
|
2025-08-11 10:25 |
Jaś Fasola 4 - Pielęgniarz Fasola
7 / 10
Przygody Pana Fasoli i jego pluszowego misia Teddy'ego. Fasola wielokrotnie próbuje przechytrzyć podejrzliwą właścicielkę mieszkania, panią Wicket, i jej pupila, jednookiego... |