2018-11-06 / 19:55
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Dziennikarze Gregg Wallace i Cherry Healey udają się do największych fabryk, by od zaplecza poznać tajniki powstających tam produktów spożywczych. W czwartej serii reporter odwiedzi Derbyshire, gdzie każdego dnia produkuje się 175 000 słoików kawy rozpuszczalnej. Z kolei Cherry w Guntur podąży tropem papryczek chili. Codziennie sprzedaje się tu 3 500 ton tej pikantnej przyprawy. Prowadząca uczestniczy w zbiorze papryczek, ich osuszaniu i przygotowywaniu do procesu sproszkowania. Dziennikarz kulinarny Gregg Wallace udaje się do fabryki, w której produkuje się 625 000 kiełbasek dziennie. Cherry Healey zaś poznaje tajniki wyrobu.
Czas trwania: 1 h 00 min
![]() |
2025-10-13 23:50 |
Enen- thriller
5 / 10
Wrocław, 1997 rok. Do miasta zbliża się wielka powódź. W obawie przed nadciągającą wodą ewakuowany jest jeden ze szpitali. Psychiatra Konstanty Grot (Borys Szyc) pomaga... |
![]() |
2025-10-13 17:50 |
Jestem z Polski 16
5 / 10
Pochodzące z różnych stron naszego kraju kobiety oprowadzają widzów i ekipę programu po swoich drugich, zagranicznych ojczyznach. Każda z nich opowiada, co sprawiło, że... |
|
2025-10-13 18:15 |
W pokoju obok- dramat obyczajowy
7 / 10
Ingrid (Julianne Moore), znana autorka bestsellerów, napisała książkę o śmierci, aby poradzić sobie ze związanym z nią lękiem. Dowiaduje się o chorobie dawnej znajomej,... |