2018-11-07 / 3:05
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Dziennikarze Gregg Wallace i Cherry Healey udają się do największych fabryk, by od zaplecza poznać tajniki powstających tam produktów spożywczych. W czwartej serii reporter odwiedzi Derbyshire, gdzie każdego dnia produkuje się 175 000 słoików kawy rozpuszczalnej. Z kolei Cherry w Guntur podąży tropem papryczek chili. Codziennie sprzedaje się tu 3 500 ton tej pikantnej przyprawy. Prowadząca uczestniczy w zbiorze papryczek, ich osuszaniu i przygotowywaniu do procesu sproszkowania. Dziennikarz kulinarny Gregg Wallace tym razem udaje się do fabryki w Nottinghamshire, z której każdego dnia wyjeżdża 250 000 słoików z sosem curry. Cherry Healey zaś zbiera papryczki chilli, uczestniczy w ich suszeniu i przygotowywaniach do procesu sproszkowania.
Czas trwania: 50 min
![]() |
2025-10-14 13:00 |
Blue 3 - Ślizgawka
6 / 10
Kolejne niezwykłe przygody Blue, młodej suczki rasy blue heeler. Piesek uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |
![]() |
2025-10-14 12:20 |
Greenowie w wielkim mieście
8 / 10
Rodzina Cricketa Greena przeprowadza się ze wsi do wielkiego miasta. Ich próby dostosowania się do nowej sytuacji dostarczą wielu śmiesznych sytuacji. |
![]() |
2025-10-14 11:15 |
Magnum: Detektyw z Hawajów 5 - Sobowtór
6 / 10
Thomas Magnum (Jay Hernandez), były komandos amerykańskiej marynarki, wykorzystuje wojskowe doświadczenie nabyte w Afganistanie, aby rozwiązywać sprawy na Hawajach. W pracy... |