2018-11-14 / 9:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Dziennikarze Gregg Wallace i Cherry Healey udają się do największych fabryk, by od zaplecza poznać tajniki powstających tam produktów spożywczych. W czwartej serii reporter odwiedzi Derbyshire, gdzie każdego dnia produkuje się 175 000 słoików kawy rozpuszczalnej. Z kolei Cherry w Guntur podąży tropem papryczek chili. Codziennie sprzedaje się tu 3 500 ton tej pikantnej przyprawy. Prowadząca uczestniczy w zbiorze papryczek, ich osuszaniu i przygotowywaniu do procesu sproszkowania. Dziennikarz kulinarny Gregg Wallace tym razem udaje się do fabryki w Nottinghamshire, z której każdego dnia wyjeżdża 250 000 słoików z sosem curry. Cherry Healey zaś zbiera papryczki chilli, uczestniczy w ich suszeniu i przygotowywaniach do procesu sproszkowania.
Czas trwania: 1 h 00 min
2024-07-03 21:40 |
Blue
6 / 10
Niezwykłe przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |
|
2024-07-03 12:30 |
Oglądaj na żywo, co się dzieje!- program rozrywkowy
5 / 10
Andy Cohen rozmawia o popkulturze z celebrytami i osobistościami z programów reality show. |
|
2024-07-03 4:00 |
Pod wodą- film przygodowy
3 / 10
W trakcie podwodnej wyprawy u wybrzeży Kuby płetwonurek Johnny Gray (Richard Egan) odnajduje nieduży XVII-wieczny statek, w którym kryje się cenny skarb. O znalezisku... |