2019-01-10 / 4:40
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Spożycie zbyt dużej ilości niewłaściwych rodzajów węglowodanów, takich jak makaron, biały ryż, chleb i mąka, przyczynia się do rozwoju otyłości i cukrzycy. Dr Xand Van Tulleken przygląda się węglowodanom w swojej diecie. Odkrywa, że dotychczas niewłaściwie je spożywał. Okazuje się, że dokonując niewielkich zmian w wyborze rodzaju produktów węglowodanowych oraz w sposobach ich przechowywania i przyrządzania, można wiele zyskać, m.in. szczuplejszą sylwetkę i lepsze zdrowie.
Czas trwania: 50 min
Reżyseria: Russell England,
2025-01-04 2:55 |
Tosia i Tymek
6 / 10
Pięcioletnie bliźnięta, Tosia i Tymek, przeżywają typowe blaski i cienie codziennego życia rodzinnego. Rodzeństwo pomaga tacie myć samochód, opiekuje się świnką morską... |
|
2024-12-29 14:20 |
Agent nr 1- dramat wojenny
6 / 10
Jerzy Iwanow-Szajnowicz (Karol Strasburger), syn Polki i Rosjanina, trafia do Salonik, kiedy jego matka wychodzi za mąż po raz drugi za Greka. Doskonale włada językami:... |
|
2024-12-29 15:00 |
Legalna blondynka- komedia
6 / 10
Elle Woods, finalistka konkursu piękności, jest najpopularniejszą dziewczyną w szkole. Nieco próżna i rozpieszczona, z beztroską i optymizmem patrzy w przyszłość, którą... |