2019-01-25 / 16:35
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Dziennikarze Gregg Wallace i Cherry Healey udają się do największych fabryk, by od zaplecza poznać tajniki powstających tam produktów spożywczych. W czwartej serii reporter odwiedzi Derbyshire, gdzie każdego dnia produkuje się 175 000 słoików kawy rozpuszczalnej. Z kolei Cherry w Guntur podąży tropem papryczek chili. Codziennie sprzedaje się tu 3 500 ton tej pikantnej przyprawy. Prowadząca uczestniczy w zbiorze papryczek, ich osuszaniu i przygotowywaniu do procesu sproszkowania. Dziennikarz kulinarny Gregg Wallace udaje się do fabryki, w której produkuje się 625 000 kiełbasek dziennie. Cherry Healey zaś poznaje tajniki wyrobu.
Czas trwania: 1 h 10 min
2024-06-25 1:50 |
Kosmiczne kurczaki w kosmosie
7 / 10
Trzy kurczaki trafiają przypadkowo do elitarnej akademii kosmicznej. Przeżywają mnóstwo absurdalnych przygód, a szkolna codzienność mocno daje im się we znaki. |
|
2024-06-25 4:15 |
Grizzy i Lemingi 3 - Owieczka
6 / 10
Młodzi widzowie poznają przygody niedźwiedzia Grizzy'ego, miłośnika spokojnego wypoczynku i nowoczesnych technologii. Rodzina uwielbiających dobrą zabawę, niezwykle... |
|
2024-06-25 2:30 |
Bajer z Bel-Air 5 - Chybiona inwestycja
6 / 10
Piąta odsłona zabawnych przygód Willa, który pochodzi z biednej dzielnicy Filadelfii. Po przeprowadzce mieszka on w kalifornijskim Bel-Air razem z ciocią, wujkiem i... |