2019-03-24 / 22:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Dziennikarze Gregg Wallace i Cherry Healey udają się do największych fabryk, by od zaplecza poznać tajniki powstających tam produktów spożywczych. W czwartej serii reporter odwiedzi Derbyshire, gdzie każdego dnia produkuje się 175 000 słoików kawy rozpuszczalnej. Z kolei Cherry w Guntur podąży tropem papryczek chili. Codziennie sprzedaje się tu 3 500 ton tej pikantnej przyprawy. Prowadząca uczestniczy w zbiorze papryczek, ich osuszaniu i przygotowywaniu do procesu sproszkowania. Dziennikarz kulinarny Gregg Wallace tym razem udaje się do fabryki w Nottinghamshire, z której każdego dnia wyjeżdża 250 000 słoików z sosem curry. Cherry Healey zaś zbiera papryczki chilli, uczestniczy w ich suszeniu i przygotowywaniach do procesu sproszkowania.
Czas trwania: 1 h 00 min
![]() |
2025-07-20 5:20 |
Blue 2
6 / 10
Dalsze przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |
![]() |
2025-07-21 4:10 |
Miasto wiatru- dramat obyczajowy
6 / 10
Mongolia. Siedemnastolatek Zé (Tergel Bold-Erdene), mimo iż jest szamanem kontaktującym się z duchami, pilnie się uczy i chce odnieść sukces w życiu. Już wkrótce ukończy... |
|
2025-07-21 4:00 |
Klan
5 / 10
Opowieść o pozornie spokojnym życiu wielkiej rodziny Lubiczów, próbującej radzić sobie w polskiej codzienności. Elżbieta nie może dojść do siebie po rozmowie z mężem.... |