2019-04-04 / 23:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Spożycie zbyt dużej ilości niewłaściwych rodzajów węglowodanów, takich jak makaron, biały ryż, chleb i mąka, przyczynia się do rozwoju otyłości i cukrzycy. Dr Xand Van Tulleken przygląda się węglowodanom w swojej diecie. Odkrywa, że dotychczas niewłaściwie je spożywał. Okazuje się, że dokonując niewielkich zmian w wyborze rodzaju produktów węglowodanowych oraz w sposobach ich przechowywania i przyrządzania, można wiele zyskać, m.in. szczuplejszą sylwetkę i lepsze zdrowie.
Czas trwania: 1 h 05 min
Reżyseria: Russell England,
![]() |
2025-05-22 6:40 |
Blue
6 / 10
Niezwykłe przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |
![]() |
2025-05-22 14:35 |
Teraz cię kocham- komediodramat
4 / 10
Anna (Julie Rudbaek) i Thomas (Kasper Dalsgaard) mają zupełnie różne charaktery. Ona jest nowoczesna, niezależna i nastawiona na karierę, on zaś to typowy tradycyjnie... |
![]() |
2025-05-22 17:05 |
Papierowe małżeństwo- komedia obyczajowa
6 / 10
Piękna Alicja Strzałkowska (Joanna Trzepiecińska) wyjeżdża z Polski na Zachód z nadzieją na lepsze życie. Pragnąc uzyskać obywatelstwo brytyjskie, postanawia zawrzeć... |