2019-04-11 / 17:50
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Spożycie zbyt dużej ilości niewłaściwych rodzajów węglowodanów, takich jak makaron, biały ryż, chleb i mąka, przyczynia się do rozwoju otyłości i cukrzycy. Dr Xand Van Tulleken przygląda się węglowodanom w swojej diecie. Odkrywa, że dotychczas niewłaściwie je spożywał. Okazuje się, że dokonując niewielkich zmian w wyborze rodzaju produktów węglowodanowych oraz w sposobach ich przechowywania i przyrządzania, można wiele zyskać, m.in. szczuplejszą sylwetkę i lepsze zdrowie.
Czas trwania: 1 h 05 min
Reżyseria: Russell England,
![]() |
2025-10-14 16:25 |
Kobieta- film obyczajowy
6 / 10
W Chinach trwa rewolucja kulturalna. Pracownica fabryki Kong Xiu (Shen Shi Yu) w życiu prywatnym jest wspierającą żoną i matką. W wolnych chwilach oddaje się pisaniu.... |
|
2025-10-14 15:25 |
Operacja: Wilk morski- film wojenny
4 / 10
Koniec II wojny światowej. Niektórzy dowódcy III Rzeszy nadal wierzą, że ich wygrana jest możliwa. Wrogowie depczą im po piętach, a ich wielka armia zmienia się w... |
|
2025-10-14 13:00 |
Za głosem serca
5 / 10
Sol (Sheron Menezzes) jest kucharką, która w młodości była marzycielką. Z biegiem czasu musiała porzucić jednak swoje pragnienia. Kobieta jest utalentowaną osobą, która... |