2019-05-20 / 1:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 12
Matthew Evans, popularny australijski szef kuchni a obecnie rolnik i hodowca, sprawdza, skąd pochodzą duże ilości mięsa oraz czy konsumenci wiedzą, w jakich warunkach żyją zwierzęta hodowlane. Australijczycy jedzą obecnie dziesięć razy więcej drobiu niż pięćdziesiąt lat temu. Matthew Evans, dowiaduje się, jak działają fermy kurze oraz w jakich warunkach hodowane są te zwierzęta.
Czas trwania: 50 min
![]() |
2025-04-30 4:30 |
Jabłka smakują czerwienią- dramat wojenny
6 / 10
Szejk Kamel (Makram Khoury) cieszy się dużym szacunkiem w swoim środowisku. Stoi na czele społeczności druzyjskiej mieszkającej na zajmowanych przez Izrael terenach. Pewnego... |
|
2025-04-30 9:05 |
Masza i Niedźwiedź - Oddychać, nie oddychać!
8 / 10
Masza jest rezolutną, ciekawą świata kilkulatką, która ciągle wpada w tarapaty. Przyjaźni się z poczciwym niedźwiedziem. Wyważony i opiekuńczy kompan zawsze stara się... |
|
2025-04-30 13:05 |
Grizzy i lemingi 3 - Legenda Lemingów
6 / 10
Młodzi widzowie poznają przygody niedźwiedzia Grizzy'ego, miłośnika spokojnego wypoczynku i nowoczesnych technologii. Rodzina uwielbiających dobrą zabawę, niezwykle... |