2019-10-07 / 10:55
Program przeznaczony dla widzów od lat 12
Matthew Evans, popularny australijski szef kuchni a obecnie rolnik i hodowca, sprawdza, skąd pochodzą duże ilości mięsa oraz czy konsumenci wiedzą, w jakich warunkach żyją zwierzęta hodowlane. Australijczycy jedzą obecnie dziesięć razy więcej drobiu niż pięćdziesiąt lat temu. Matthew Evans, dowiaduje się, jak działają fermy kurze oraz w jakich warunkach hodowane są te zwierzęta.
Czas trwania: 1 h 00 min
2024-11-16 1:35 |
Helikopter w ogniu- dramat wojenny
8 / 10
Amerykanie w ramach misji pokojowej ONZ stacjonują w ogarniętej wojną domową Somalii. 3 października 1993 roku w stolicy kraju, Mogadiszu, ląduje oddział składający się z... |
|
2024-11-16 23:15 |
Potęga ssaków
8 / 10
Ssaki pojawiły się na Ziemi około 200 milionów lat temu. Ewoluowały, by ostatecznie osiedlić się na każdym kontynencie i w każdym oceanie, od najzimniejszych dzikich... |
|
2024-11-16 4:15 |
Wszystkie stare noże- thriller
7 / 10
Agent CIA Henry Pelham (Chris Pine) spotyka swoja byłą kochankę Celię Harrison (Thandiwe Newton), która również pracowała dla wywiadu. Przed laty doszło do uprowadzenia... |