2020-03-12 / 5:05
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Spożycie zbyt dużej ilości niewłaściwych rodzajów węglowodanów, takich jak makaron, biały ryż, chleb i mąka, przyczynia się do rozwoju otyłości i cukrzycy. Dr Xand Van Tulleken przygląda się węglowodanom w swojej diecie. Odkrywa, że dotychczas niewłaściwie je spożywał. Okazuje się, że dokonując niewielkich zmian w wyborze rodzaju produktów węglowodanowych oraz w sposobach ich przechowywania i przyrządzania, można wiele zyskać, m.in. szczuplejszą sylwetkę i lepsze zdrowie.
Czas trwania: 55 min
Reżyseria: Russell England,
![]() |
2025-04-21 3:00 |
Tosia i Tymek
6 / 10
Pięcioletnie bliźnięta, Tosia i Tymek, przeżywają typowe blaski i cienie codziennego życia rodzinnego. Rodzeństwo pomaga tacie myć samochód, opiekuje się świnką morską... |
![]() |
2025-04-21 14:00 |
Zatańcz ze mną- komedia romantyczna
6 / 10
Zapracowany prawnik z Chicago - John Clark (Richard Gere) - wiedzie poukładane i spokojne życie. Ma kochającą żonę Beverly (Susan Sarandon) oraz dwójkę wspaniałych dzieci.... |
|
2025-04-21 13:45 |
Generacja przyszłości- dramat sf
7 / 10
Nieodległa przyszłość. Sztuczna inteligencja otwiera przed ludźmi nowe możliwości. Rachel (Emilia Clarke) i jej mąż Alvy (Chiwetel Ejiofor) pragną zostać rodzicami,... |