2020-03-12 / 5:05
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Spożycie zbyt dużej ilości niewłaściwych rodzajów węglowodanów, takich jak makaron, biały ryż, chleb i mąka, przyczynia się do rozwoju otyłości i cukrzycy. Dr Xand Van Tulleken przygląda się węglowodanom w swojej diecie. Odkrywa, że dotychczas niewłaściwie je spożywał. Okazuje się, że dokonując niewielkich zmian w wyborze rodzaju produktów węglowodanowych oraz w sposobach ich przechowywania i przyrządzania, można wiele zyskać, m.in. szczuplejszą sylwetkę i lepsze zdrowie.
Czas trwania: 55 min
Reżyseria: Russell England,
![]() |
2025-07-26 4:30 |
Żegnaj, Ameryko!- film obyczajowy
5 / 10
Genowefa (Zofia Merle) jest Polką, która od ponad trzydziestu lat mieszka w Nowym Jorku wraz ze swoim mężem Mosze (Jakov Bodo), który jest hydraulikiem. Kobieta, pomimo tak... |
![]() |
2025-07-26 3:25 |
Kosmiczne kurczaki w kosmosie
7 / 10
Trzy kurczaki trafiają przypadkowo do elitarnej akademii kosmicznej. Przeżywają mnóstwo absurdalnych przygód, a szkolna codzienność mocno daje im się we znaki. Ptaki... |
|
2025-07-26 22:35 |
Ziemia niczyja 2
8 / 10
Druga odsłona serialu, który opowiada o złożoności wojny w Syrii. Obecna seria koncentruje się głównie na wojennych doświadczeniach kobiet. Ellie wsiada do samolotu,... |