2020-03-15 / 22:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Spożycie zbyt dużej ilości niewłaściwych rodzajów węglowodanów, takich jak makaron, biały ryż, chleb i mąka, przyczynia się do rozwoju otyłości i cukrzycy. Dr Xand Van Tulleken przygląda się węglowodanom w swojej diecie. Odkrywa, że dotychczas niewłaściwie je spożywał. Okazuje się, że dokonując niewielkich zmian w wyborze rodzaju produktów węglowodanowych oraz w sposobach ich przechowywania i przyrządzania, można wiele zyskać, m.in. szczuplejszą sylwetkę i lepsze zdrowie.
Czas trwania: 1 h 00 min
Reżyseria: Russell England,
2024-11-16 23:30 |
Bar dobrych ludzi- dramat obyczajowy
7 / 10
Lata 70. XX wieku. J.R. (Daniel Ranieri) wychowuje się bez ojca. Brakuje mu kogoś, na kim mógłby się wzorować. Przełomem w jego życiu staje się przeprowadzka z samotną... |
|
2024-11-16 3:05 |
Kac w Acapulco- komedia
4 / 10
Projektant gier wideo, Matt (Michael Kingsbaker), ma zaprezentować swoje ostatnie i największe dotąd dokonanie na ważnym branżowym wydarzeniu. Przed wylotem nadużywa... |
|
2024-11-16 21:20 |
Hit na sobotę - Sicario- dramat kryminalny
6 / 10
Sobotni cykl prezentujący najciekawsze zdaniem widzów i krytyków filmy ostatnich lat. Są w nim emitowane także produkcje uznawane za klasykę kinematografii. Młoda... |