2020-03-15 / 22:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Spożycie zbyt dużej ilości niewłaściwych rodzajów węglowodanów, takich jak makaron, biały ryż, chleb i mąka, przyczynia się do rozwoju otyłości i cukrzycy. Dr Xand Van Tulleken przygląda się węglowodanom w swojej diecie. Odkrywa, że dotychczas niewłaściwie je spożywał. Okazuje się, że dokonując niewielkich zmian w wyborze rodzaju produktów węglowodanowych oraz w sposobach ich przechowywania i przyrządzania, można wiele zyskać, m.in. szczuplejszą sylwetkę i lepsze zdrowie.
Czas trwania: 1 h 00 min
Reżyseria: Russell England,
![]() |
2025-08-09 20:00 |
Chicago Med
8 / 10
Perypetie personelu miejskiego szpitala w Chicago. Przypadki, jakimi zajmują się medycy, są inspirowane aktualnymi wydarzeniami, a rzeczywistość oddziału ratunkowego sprzyja... |
|
2025-08-09 10:35 |
Jaś Fasola 4 - Śmieciuchy
7 / 10
Przygody Pana Fasoli i jego pluszowego misia Teddy'ego. Fasola wielokrotnie próbuje przechytrzyć podejrzliwą właścicielkę mieszkania, panią Wicket, i jej pupila, jednookiego... |
|
2025-08-09 18:05 |
Rycerz pierwszej damy- komediodramat
5 / 10
Doug Chesnic (Nicolas Cage), agent tajnych służb i doświadczony ochroniarz najważniejszych osobistości, otrzymuje wyjątkowo trudne zadanie. Ma pilnować Tess Carlisle... |