2020-03-15 / 5:05
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Spożycie zbyt dużej ilości niewłaściwych rodzajów węglowodanów, takich jak makaron, biały ryż, chleb i mąka, przyczynia się do rozwoju otyłości i cukrzycy. Dr Xand Van Tulleken przygląda się węglowodanom w swojej diecie. Odkrywa, że dotychczas niewłaściwie je spożywał. Okazuje się, że dokonując niewielkich zmian w wyborze rodzaju produktów węglowodanowych oraz w sposobach ich przechowywania i przyrządzania, można wiele zyskać, m.in. szczuplejszą sylwetkę i lepsze zdrowie.
Czas trwania: 55 min
Reżyseria: Russell England,
![]() |
2025-07-24 22:00 |
Premiera - Łowcy kryształów 2
7 / 10
Zespoły kontynuują poszukiwania najrzadszych i najstarszych kryształów na świecie. Nowe pokolenie nieustraszonych australijskich wydobywców przemierza kontynent, by zdobyć... |
![]() |
2025-07-24 20:00 |
Straszny film 4- horror komediowy
4 / 10
Gwiazdor koszykówki, Shaquille O'Neal po przebudzeniu z koszmarnego snu odkrywa, że jest przykuty łańcuchem do ściany zrujnowanego, publicznego szaletu. Oprócz potężnego... |
![]() |
2025-07-24 21:00 |
Niezniszczalni 3- film sensacyjny
4 / 10
Barneyowi Rossowi i jego współpracownikom udaje się odbić z niewoli komandosa, znanego jako Doc. Mistrzowsko władający bronią sieczną mężczyzna spędził siedem lat w... |