2020-03-19 / 12:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Spożycie zbyt dużej ilości niewłaściwych rodzajów węglowodanów, takich jak makaron, biały ryż, chleb i mąka, przyczynia się do rozwoju otyłości i cukrzycy. Dr Xand Van Tulleken przygląda się węglowodanom w swojej diecie. Odkrywa, że dotychczas niewłaściwie je spożywał. Okazuje się, że dokonując niewielkich zmian w wyborze rodzaju produktów węglowodanowych oraz w sposobach ich przechowywania i przyrządzania, można wiele zyskać, m.in. szczuplejszą sylwetkę i lepsze zdrowie.
Czas trwania: 55 min
Reżyseria: Russell England,
2024-05-17 19:05 |
MacGyver
5 / 10
Remake kultowego serialu z lat 80. XX w. z Richardem Deanem Andersonem w roli głównej. W nowej wersji w tytułowego MacGyvera wciela się Lucas Till, aktor znany z filmu "X-Men".... |
|
2024-05-17 7:50 |
Alf - La Cuckaracha
7 / 10
W dach garażu państwa Tannerów uderza uszkodzony statek kosmiczny z planety Melmac. Jego pasażer - włochaty stwór Alf - pozostaje na Ziemi, próbując przystosować się do... |
|
2024-05-17 18:55 |
Grizzy i Lemingi 3 - Podręczny krab
6 / 10
Młodzi widzowie poznają przygody niedźwiedzia Grizzy'ego, miłośnika spokojnego wypoczynku i nowoczesnych technologii. Rodzina uwielbiających dobrą zabawę, niezwykle... |