2020-03-19 / 17:50
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Spożycie zbyt dużej ilości niewłaściwych rodzajów węglowodanów, takich jak makaron, biały ryż, chleb i mąka, przyczynia się do rozwoju otyłości i cukrzycy. Dr Xand Van Tulleken przygląda się węglowodanom w swojej diecie. Odkrywa, że dotychczas niewłaściwie je spożywał. Okazuje się, że dokonując niewielkich zmian w wyborze rodzaju produktów węglowodanowych oraz w sposobach ich przechowywania i przyrządzania, można wiele zyskać, m.in. szczuplejszą sylwetkę i lepsze zdrowie.
Czas trwania: 1 h 05 min
Reżyseria: Russell England,
![]() |
2025-06-21 11:00 |
Greenowie w wielkim mieście 4 - Czekoladowy mikołaj/ Szał
7 / 10
Dalsze perypetie Świerszczu Greena - ciekawego świata, pełnego optymizmu i energii chłopca. Jego rodzina - ojciec Bill, babcia Alice i siostra Tilly - przeprowadzili się z... |
![]() |
2025-06-21 13:20 |
Podrabiani zakochani- komedia sf
6 / 10
Charles Cameron (Jack Whitehall) to zarozumiały kobieciarz, który wykorzystuje swojego robota-klona podczas pierwszych randek, aby wkroczyć do akcji, kiedy sytuacja staje się... |
|
2025-06-21 20:00 |
Zabójcza broń 3- film sensacyjny
6 / 10
Los Angeles. Detektywi Martin Riggs (Mel Gibson) i Roger Murtaugh (Danny Glover) usiłują rozbroić ładunek wybuchowy podłożony w jednym z biurowców. Riggs przecina jednak... |