2020-03-19 / 00:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Spożycie zbyt dużej ilości niewłaściwych rodzajów węglowodanów, takich jak makaron, biały ryż, chleb i mąka, przyczynia się do rozwoju otyłości i cukrzycy. Dr Xand Van Tulleken przygląda się węglowodanom w swojej diecie. Odkrywa, że dotychczas niewłaściwie je spożywał. Okazuje się, że dokonując niewielkich zmian w wyborze rodzaju produktów węglowodanowych oraz w sposobach ich przechowywania i przyrządzania, można wiele zyskać, m.in. szczuplejszą sylwetkę i lepsze zdrowie.
Czas trwania: 1 h 05 min
Reżyseria: Russell England,
![]() |
2025-05-01 4:25 |
Kamień. Papier. Granat- dramat obyczajowy
7 / 10
Tymofij (Vladyslav Baliuk), chłopiec z małego miasteczka, spotyka pewnego dnia Felixa (Jurij Izdryk), weterana wojny w Afganistanie i byłego oficera kontrwywiadu. Nawiązuje... |
![]() |
2025-05-01 3:55 |
Lekcje Błagi- dramat obyczajowy
7 / 10
Siedemdziesięcioletnia Blaga Naumova (Eli Skorcheva), była nauczycielka, niedawno straciła męża. Mimo iż staruszka ma silnie ugruntowane zasady moralne, pewnego dnia dochodzi... |
|
2025-05-01 22:35 |
Bękarty wojny- dramat wojenny
8 / 10
Francja, II wojna światowa. W jednej z wiosek pułkownik SS, Hans Landa (Christoph Waltz), morduje ostatnich ukrywających się w okolicy Żydów. Tylko młodej Shosannie... |