2020-03-19 / 00:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Spożycie zbyt dużej ilości niewłaściwych rodzajów węglowodanów, takich jak makaron, biały ryż, chleb i mąka, przyczynia się do rozwoju otyłości i cukrzycy. Dr Xand Van Tulleken przygląda się węglowodanom w swojej diecie. Odkrywa, że dotychczas niewłaściwie je spożywał. Okazuje się, że dokonując niewielkich zmian w wyborze rodzaju produktów węglowodanowych oraz w sposobach ich przechowywania i przyrządzania, można wiele zyskać, m.in. szczuplejszą sylwetkę i lepsze zdrowie.
Czas trwania: 1 h 05 min
Reżyseria: Russell England,
![]() |
2024-07-07 8:15 |
List do świni- film animowany
5 / 10
Młoda uczennica doświadcza trudnych emocji na skutek wysłuchania wspomnień ocalałej z Holokaustu. |
![]() |
2024-07-07 17:45 |
Matrix- film sf
8 / 10
Thomas Anderson, programista koncernu Meta Cortechs, działa pod pseudonimem Neo jako haker. Prześladuje go przeczucie, że z rzeczywistością, w której żyje, jest coś nie... |
![]() |
2024-07-07 4:00 |
Prezentuj broń!
6 / 10
Grecja. Na obszarze przygranicznym znajdują się dwa obozy wojskowe. Ich dowódcy toczą między sobą specyficzną wojną. Jeden z nich to surowy pułkownik Lefteris Goulas... |