2017-10-16 / 23:00
Program bez ograniczen wiekowych
Matthew Evans, popularny australijski szef kuchni a obecnie rolnik i hodowca, sprawdza, skąd pochodzą duże ilości mięsa oraz czy konsumenci wiedzą, w jakich warunkach żyją zwierzęta hodowlane. Australijski rolnik i hodowca Matthew Evans opowiada o procesie powstawania steków. Dowiaduje się w jakich warunkach hodowane jest bydło oraz jak bardzo niszczący wpływ na środowisko mają hodowle przemysłowe.
Program nadawany w języku polskim.
Czas trwania: 1 h 00 min
![]() |
2025-07-14 21:50 |
Greenowie w wielkim mieście 3 - Farmer Remy / Impreza
7 / 10
Dalsze perypetie Świerszczu Greena - ciekawego świata, pełnego optymizmu i energii chłopca. Jego rodzina - ojciec Bill, babcia Alice i siostra Tilly - przeprowadzili się z... |
![]() |
2025-07-14 22:20 |
Greenowie w wielkim mieście 3 - Ciasto twarde/ Szczurzy ogon
7 / 10
Dalsze perypetie Świerszczu Greena - ciekawego świata, pełnego optymizmu i energii chłopca. Jego rodzina - ojciec Bill, babcia Alice i siostra Tilly - przeprowadzili się z... |
|
2025-07-14 20:00 |
San Andreas- dramat katastroficzny
5 / 10
Na skutek nagłego przesunięcia uskoku San Andreas w Kalifornii dochodzi do niespotykanej dotąd tragedii. Region zostaje dotknięty potężnym trzęsieniem ziemi o sile... |