2018-02-06 / 11:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 12
Matthew Evans, popularny australijski szef kuchni a obecnie rolnik i hodowca, sprawdza, skąd pochodzą duże ilości mięsa oraz czy konsumenci wiedzą, w jakich warunkach żyją zwierzęta hodowlane. Australijczycy jedzą obecnie dziesięć razy więcej drobiu niż pięćdziesiąt lat temu. Matthew Evans, dowiaduje się, jak działają fermy kurze oraz w jakich warunkach hodowane są te zwierzęta.
Czas trwania: 1 h 00 min
2024-11-16 17:35 |
Trzy billboardy za Ebbing, Missouri- komediodramat
8 / 10
Mieszkająca w Ebbing w USA Mildred Hayes cierpi po stracie córki. Choć od poprzedzonego gwałtem brutalnego morderstwa nastolatki upłynęło kilka miesięcy, lokalna policja... |
|
2024-11-16 1:25 |
Hallo Szpicbródka, czyli ostatni występ króla kasiarzy- komedia kryminalna
7 / 10
Warszawa, lata 20. XX wieku. Teatrzyk rewiowy "Czerwony Młyn" jest zagrożony bankructwem. Właściciel, Ryszard Kulka-Lalewicz (Wiesław Michnikowski), nie ma pieniędzy na... |
|
2024-11-16 2:35 |
Paloma- dramat obyczajowy
7 / 10
Paloma (Kika Sena) to transseksualna kobieta i oddana matka, która pracuje na plantacji papai. Pewnego upalnego dnia postanawia spełnić swoje największe marzenie o wzięciu... |