2018-02-08 / 11:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 12
Matthew Evans, popularny australijski szef kuchni a obecnie rolnik i hodowca, sprawdza, skąd pochodzą duże ilości mięsa oraz czy konsumenci wiedzą, w jakich warunkach żyją zwierzęta hodowlane. Australijski rolnik i hodowca Matthew Evans opowiada o procesie powstawania steków. Dowiaduje się w jakich warunkach hodowane jest bydło oraz jak bardzo niszczący wpływ na środowisko mają hodowle przemysłowe.
Czas trwania: 1 h 00 min
![]() |
2025-10-13 21:10 |
Superpyra
7 / 10
Perypetie wyjątkowego superbohatera - ziemniaka zwanego Superpyrą, który walczy ze złem każdej nocy po zamknięciu supermarketu. Na korytarzach wbrew pozorom dalej toczy się... |
![]() |
2025-10-13 16:20 |
Greenowie w wielkim mieście 3 - Farmer Remy / Impreza
7 / 10
Dalsze perypetie Świerszczu Greena - ciekawego świata, pełnego optymizmu i energii chłopca. Jego rodzina - ojciec Bill, babcia Alice i siostra Tilly - przeprowadzili się z... |
![]() |
2025-10-13 4:00 |
Obiecałeś mi morze- film obyczajowy
6 / 10
Francuska Bretania. Said Selmi (Youssouf Abi-Ayad) mieszka z rodzicami w Renne. Młody mężczyzna ma zakazany romans z Vincentem (Arturo Giusi). Nie potrafi jednak wyznać prawdy... |