2018-02-26 / 19:55
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Autorzy filmu zdradzają kulisy zaopatrzenia największych brytyjskich sieci sklepów spożywczych. Opowiedzą, jakie obowiązują w nich procedury nabywania, przygotowywania i transportu żywności. Ludzie doskonale znający metody działania supermarketów wyjawiają, co dzieje się w czasie czterech najważniejszych handlowych wydarzeń w roku: na Wielkanoc, w czasie letniego sezonu grillowania, na Halloween, oraz przed Bożym Narodzeniem. Kucharz i dziennikarz Gregg Wallace zagląda za kulisy największych sieci handlowych. Tym razem sprawdza sztuczki , którzy stosują producenci, aby dostarczyć nam idealne awokado. Przygląda się także rynkowi produktów luksusowych.
Czas trwania: 1 h 00 min
2024-11-16 4:05 |
Tosia i Tymek
6 / 10
Pięcioletnie bliźnięta, Tosia i Tymek, przeżywają typowe blaski i cienie codziennego życia rodzinnego. Rodzeństwo pomaga tacie myć samochód, opiekuje się świnką morską... |
|
2024-11-16 22:00 |
Nagi instynkt przetrwania: nagroda za przeżycie 2 - Awaryjna ewakuacja
8 / 10
Mistrzowie sztuki przetrwania podejmują kolejne wyzwanie. Muszą rywalizować, a nie mają do dyspozycji żadnych narzędzi. Zawodnicy muszą opuścić bomę po kolejnym nocnym... |
|
2024-11-16 15:45 |
Facet z odzysku- komedia romantyczna
6 / 10
Owen i Chloe tworzą z pozoru doskonałą parę. Oboje pracują w show-biznesie, nie narzekają na brak pieniędzy i prowadzą szczęśliwe życie. Wszystko zmienia się jednak,... |