2018-02-26 / 23:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Autorzy filmu zdradzają kulisy zaopatrzenia największych brytyjskich sieci sklepów spożywczych. Opowiedzą, jakie obowiązują w nich procedury nabywania, przygotowywania i transportu żywności. Ludzie doskonale znający metody działania supermarketów wyjawiają, co dzieje się w czasie czterech najważniejszych handlowych wydarzeń w roku: na Wielkanoc, w czasie letniego sezonu grillowania, na Halloween, oraz przed Bożym Narodzeniem. Kucharz i dziennikarz Gregg Wallace zagląda za kulisy supermarketów. W tym odcinku odkryje przed widzami egzotyczny składnik używany do produkcji zdrowszych hamburgerów. Opowie także o najnowszym trendzie - warzywnym spaghetti.
Czas trwania: 1 h 00 min
![]() |
2025-04-29 19:25 |
Craig znad Potoku - Rój
6 / 10
Przygody 10-letniego Craiga Williamsa oraz jego wiernych druhów: Kelsey'a i Johna Paula. Przyjaciele spędzają razem czas nad potokiem położonym na przedmieściach Herkleston.... |
|
2025-04-29 8:50 |
Masza i Niedźwiedź - Masza i kasza
8 / 10
Masza jest rezolutną, ciekawą świata kilkulatką, która ciągle wpada w tarapaty. Przyjaźni się z poczciwym niedźwiedziem. Wyważony i opiekuńczy kompan zawsze stara się... |
|
2025-04-29 23:00 |
Karbala- dramat wojenny
5 / 10
3 kwietnia 2004 roku, trwa wojna w Zatoce Perskiej. Do irackiej Karbali, w której stacjonują siły międzynarodowe, tłumnie przybywają pielgrzymi, żeby celebrować... |