2018-02-26 / 23:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Autorzy filmu zdradzają kulisy zaopatrzenia największych brytyjskich sieci sklepów spożywczych. Opowiedzą, jakie obowiązują w nich procedury nabywania, przygotowywania i transportu żywności. Ludzie doskonale znający metody działania supermarketów wyjawiają, co dzieje się w czasie czterech najważniejszych handlowych wydarzeń w roku: na Wielkanoc, w czasie letniego sezonu grillowania, na Halloween, oraz przed Bożym Narodzeniem. Kucharz i dziennikarz Gregg Wallace zagląda za kulisy supermarketów. W tym odcinku odkryje przed widzami egzotyczny składnik używany do produkcji zdrowszych hamburgerów. Opowie także o najnowszym trendzie - warzywnym spaghetti.
Czas trwania: 1 h 00 min
![]() |
2025-06-17 17:25 |
Blue
6 / 10
Niezwykłe przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |
![]() |
2025-06-17 20:00 |
Kod 211- film sensacyjny
4 / 10
Funkcjonariusz Mike Chandler (Nicolas Cage) mieszka Chesterford, z pozoru spokojnym i niczym niewyróżniającym się miasteczku. Jego ukochana żona niedawno zmarła na raka, a to... |
|
2025-06-17 9:05 |
Lamput 4 - Pustynna tułaczka
5 / 10
Żółty i miękki stworek Lamput, przypominający galaretkę, ucieka naukowcom, którzy go stworzyli. Poznaje nowych przyjaciół i przeżywa ciekawe przygody. W tym sezonie... |