2018-02-26 / 23:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Autorzy filmu zdradzają kulisy zaopatrzenia największych brytyjskich sieci sklepów spożywczych. Opowiedzą, jakie obowiązują w nich procedury nabywania, przygotowywania i transportu żywności. Ludzie doskonale znający metody działania supermarketów wyjawiają, co dzieje się w czasie czterech najważniejszych handlowych wydarzeń w roku: na Wielkanoc, w czasie letniego sezonu grillowania, na Halloween, oraz przed Bożym Narodzeniem. Kucharz i dziennikarz Gregg Wallace zagląda za kulisy supermarketów. W tym odcinku odkryje przed widzami egzotyczny składnik używany do produkcji zdrowszych hamburgerów. Opowie także o najnowszym trendzie - warzywnym spaghetti.
Czas trwania: 1 h 00 min
![]() |
2025-08-11 15:20 |
Ósemka ze sternikiem- dramat biograficzny
7 / 10
Rok 1936. Bezdomny Joe Rantz (Callum Turner) studiuje inżynierię na Uniwersytecie Waszyngtońskim. Ma problemy z opłaceniem czesnego. Za radą kolegi, Rogera Morrisa (Sam... |
![]() |
2025-08-11 18:45 |
Bilet do raju- komedia romantyczna
6 / 10
Georgia (Julia Roberts) i David (George Clooney) byli małżeństwem przez pięć lat. Choć rozwiedli się już dawno temu, czas nie uleczył ran. Kobieta żyje w związku z... |
|
2025-08-11 21:00 |
Doom: Anihilacja- horror sf
3 / 10
Amerykańscy żołnierze walczą o przetrwanie na Marsie, stawiając czoła demonom, które weszły na planetę przez starożytny teleport. Bestie zagrażają Ziemi. |