2018-02-26 / 5:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Autorzy filmu zdradzają kulisy zaopatrzenia największych brytyjskich sieci sklepów spożywczych. Opowiedzą, jakie obowiązują w nich procedury nabywania, przygotowywania i transportu żywności. Ludzie doskonale znający metody działania supermarketów wyjawiają, co dzieje się w czasie czterech najważniejszych handlowych wydarzeń w roku: na Wielkanoc, w czasie letniego sezonu grillowania, na Halloween, oraz przed Bożym Narodzeniem. Kucharz i dziennikarz Gregg Wallace zagląda za kulisy supermarketów. W tym odcinku odkryje przed widzami egzotyczny składnik używany do produkcji zdrowszych hamburgerów. Opowie także o najnowszym trendzie - warzywnym spaghetti.
Czas trwania: 1 h 00 min
![]() |
2025-06-20 22:50 |
Premiera - FBI: International
6 / 10
Codzienne losy elitarnego zespołu agentów Federalnego Biura Śledczego International Fly Team (IFT), którego siedziba znajduje się w Budapeszcie. Członkowie ekipy podróżują... |
|
2025-06-20 00:05 |
Straszny film 5- horror komediowy
4 / 10
Aktor Charlie Sheen ginie w tajemniczy sposób we własnym domu, a jego dzieci znikają. O morderstwo zostaje oskarżona Lindsay Lohan, która trafia do aresztu. Kilka miesięcy... |
|
2025-06-20 21:30 |
Grizzy i Lemingi 3 - Czaszka niezgody
6 / 10
Młodzi widzowie poznają przygody niedźwiedzia Grizzy'ego, miłośnika spokojnego wypoczynku i nowoczesnych technologii. Rodzina uwielbiających dobrą zabawę, niezwykle... |