2018-03-02 / 00:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Autorzy filmu zdradzają kulisy zaopatrzenia największych brytyjskich sieci sklepów spożywczych. Opowiedzą, jakie obowiązują w nich procedury nabywania, przygotowywania i transportu żywności. Ludzie doskonale znający metody działania supermarketów wyjawiają, co dzieje się w czasie czterech najważniejszych handlowych wydarzeń w roku: na Wielkanoc, w czasie letniego sezonu grillowania, na Halloween, oraz przed Bożym Narodzeniem. Kucharz i dziennikarz Gregg Wallace zagląda za kulisy supermarketów. W tym odcinku odkryje przed widzami egzotyczny składnik używany do produkcji zdrowszych hamburgerów. Opowie także o najnowszym trendzie - warzywnym spaghetti.
Czas trwania: 1 h 10 min
![]() |
2025-07-26 22:15 |
Lekcje Błagi- dramat obyczajowy
7 / 10
Siedemdziesięcioletnia Blaga Naumova (Eli Skorcheva), była nauczycielka, niedawno straciła męża. Mimo iż staruszka ma silnie ugruntowane zasady moralne, pewnego dnia dochodzi... |
|
2025-07-26 22:50 |
Istota- thriller sf
6 / 10
Naukowcy Clive Nicoli i Elsa Kast są partnerami w życiu zawodowym i prywatnym. Pracują w specjalistycznym ośrodku badań genetycznych. Oboje pragną zdobyć sławę jako... |
|
2025-07-26 12:25 |
Grizzy i Lemingi 3 - Duchy z galaretką
6 / 10
Młodzi widzowie poznają przygody niedźwiedzia Grizzy'ego, miłośnika spokojnego wypoczynku i nowoczesnych technologii. Rodzina uwielbiających dobrą zabawę, niezwykle... |