2018-03-02 / 00:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Autorzy filmu zdradzają kulisy zaopatrzenia największych brytyjskich sieci sklepów spożywczych. Opowiedzą, jakie obowiązują w nich procedury nabywania, przygotowywania i transportu żywności. Ludzie doskonale znający metody działania supermarketów wyjawiają, co dzieje się w czasie czterech najważniejszych handlowych wydarzeń w roku: na Wielkanoc, w czasie letniego sezonu grillowania, na Halloween, oraz przed Bożym Narodzeniem. Kucharz i dziennikarz Gregg Wallace zagląda za kulisy supermarketów. W tym odcinku odkryje przed widzami egzotyczny składnik używany do produkcji zdrowszych hamburgerów. Opowie także o najnowszym trendzie - warzywnym spaghetti.
Czas trwania: 1 h 10 min
![]() |
2025-05-26 16:40 |
Craig znad Potoku - As kwadratów
6 / 10
Przygody 10-letniego Craiga Williamsa oraz jego wiernych druhów: Kelsey'a i Johna Paula. Przyjaciele spędzają razem czas nad potokiem położonym na przedmieściach Herkleston.... |
![]() |
2025-05-26 12:55 |
Oglądaj na żywo, co się dzieje!- program rozrywkowy
5 / 10
Andy Cohen rozmawia o popkulturze z celebrytami i osobistościami z programów reality show. |
|
2025-05-26 22:00 |
Zombieland- horror komediowy
6 / 10
Tajemnicza plaga powoduje, że większość ludzi zamienia się w krwiożercze zombi. Tylko nielicznym udaje się uniknąć zakażenia. Do tej grupy szczęśliwców należy... |