2018-03-06 / 9:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Autorzy filmu zdradzają kulisy zaopatrzenia największych brytyjskich sieci sklepów spożywczych. Opowiedzą, jakie obowiązują w nich procedury nabywania, przygotowywania i transportu żywności. Ludzie doskonale znający metody działania supermarketów wyjawiają, co dzieje się w czasie czterech najważniejszych handlowych wydarzeń w roku: na Wielkanoc, w czasie letniego sezonu grillowania, na Halloween, oraz przed Bożym Narodzeniem. Kucharz i dziennikarz Gregg Wallace zagląda za kulisy supermarketów. W tym odcinku odkryje przed widzami egzotyczny składnik używany do produkcji zdrowszych hamburgerów. Opowie także o najnowszym trendzie - warzywnym spaghetti.
Czas trwania: 1 h 00 min
![]() |
2025-07-19 2:25 |
Pokłosie- dramat obyczajowy
8 / 10
Rok 2001. Franciszek Kalina (Ireneusz Czop), który na początku lat 80. wyemigrował do Stanów Zjednoczonych, wraca do kraju na wieść o problemach swojego młodszego brata... |
![]() |
2025-07-19 14:15 |
Chomi i Greta - Chomiknezja/ Babeczkowanie
6 / 10
Greta Grant-Gomez i jej chomik Chomi otrzymują od kosmitów supermoce. Spada na nich ciężar bycia bohaterami. Od tej pory muszą ciągle ratować świat przed kolejnymi... |
|
2025-07-19 17:00 |
Do zobaczenia we wrześniu- komedia romantyczna
4 / 10
Lindsay (Estella Warren) jest atrakcyjną, odnoszącą sukcesy w pracy, nowoczesną kobietą. Wydawać by się mogło, że ma wszystko, czego potrzeba do szczęścia. Jest jednak... |