2025-05-28 / 11:25
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Piąty sezon programu, którego celem jest przybliżenie technologii i sposobów wytwarzania produktów spożywczych oraz przedmiotów codziennego użytku. Dziennikarz Gregg Wallace zagląda na zaplecze fabryk i obserwuje proces produkcji. Cherry Healey natomiast wypytuje ekspertów o zastosowane technologie oraz innowacyjne rozwiązania. Widzowie dowiedzą się m.in., jak powstają materace, woskowane kurtki oraz popularne w Anglii wiśniowe babeczki Bakewells. Gregg Wallace udaje się do francuskiej fabryki, gdzie przygląda się procesowi produkcji rogalików od momentu dostarczenia odpowiedniej ilości masła aż po wysyłkę. Każdego dnia powstaje tam 336 000 croissantów.
Czas trwania: 1 h 05 min
![]() |
2025-05-30 4:00 |
W martwym punkcie- thriller
6 / 10
Simone wraz z ekipą przybywa do wioski w Turcji, aby nakręcić dokument. Chcą opowiedzieć historię starszej Kurdyjki, Hatice, która ćwierć wieku temu straciła syna. Wraz z... |
|
2025-05-28 16:55 |
Masza i Niedźwiedź 3 - Gwiazdka z nieba
7 / 10
Masza to energiczna i ciekawa świata kilkuletnia dziewczynka, która regularnie pakuje się w kłopoty. Jej przyjacielem jest dobroduszny Niedźwiedź, zawsze gotowy ją chronić... |
|
2025-05-28 7:00 |
SurrealEstate - Gościnnie: duch dziecka
7 / 10
Agent nieruchomości, Nicka Romana (Tim Rozon), ubiera się jak koledzy z branży, ale sprzedaje domy, którymi oni zająć się nie chcą, ponieważ niełatwo znaleźć kupca.... |