2018-04-11 / 15:50
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Autorzy filmu zdradzają kulisy zaopatrzenia największych brytyjskich sieci sklepów spożywczych. Opowiedzą, jakie obowiązują w nich procedury nabywania, przygotowywania i transportu żywności. Ludzie doskonale znający metody działania supermarketów wyjawiają, co dzieje się w czasie czterech najważniejszych handlowych wydarzeń w roku: na Wielkanoc, w czasie letniego sezonu grillowania, na Halloween, oraz przed Bożym Narodzeniem. Kucharz i dziennikarz Gregg Wallace zagląda za kulisy największych sieci handlowych. Tym razem sprawdza sztuczki , którzy stosują producenci, aby dostarczyć nam idealne awokado. Przygląda się także rynkowi produktów luksusowych.
Czas trwania: 1 h 00 min
![]() |
2025-06-21 21:50 |
Ostatni oddział- dramat wojenny
6 / 10
9 marca 1945 roku. Japońska armia przypuszcza atak na francuskie pozycje w Indochinach. Ich błyskawiczne i brutalne działania skutkują śmiercią tysięcy wojskowych i cywili.... |
![]() |
2025-06-21 23:00 |
Tam, gdzie mieszka zło - Twierdza zła
6 / 10
Zak Bagans deleguje zespoły dokumentacyjne, aby zarejestrowały autentyczne historie o przerażającym terrorze, lokalnych legendach oraz niezwykle niepokojących zjawiskach... |
|
2025-06-21 4:25 |
Operacja "Koza"- komedia
4 / 10
Adam Horn (Olaf Lubaszenko), nieco pechowy naukowiec, marzy o tym, aby stworzyć preparat umożliwiający zamianę osobowości dwojga ludzi. Nie udaje mu się jednak dopracować... |