2018-04-11 / 1:05
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Autorzy filmu zdradzają kulisy zaopatrzenia największych brytyjskich sieci sklepów spożywczych. Opowiedzą, jakie obowiązują w nich procedury nabywania, przygotowywania i transportu żywności. Ludzie doskonale znający metody działania supermarketów wyjawiają, co dzieje się w czasie czterech najważniejszych handlowych wydarzeń w roku: na Wielkanoc, w czasie letniego sezonu grillowania, na Halloween, oraz przed Bożym Narodzeniem. Kucharz i dziennikarz Gregg Wallace zagląda za kulisy supermarketów. W tym odcinku odkryje przed widzami egzotyczny składnik używany do produkcji zdrowszych hamburgerów. Opowie także o najnowszym trendzie - warzywnym spaghetti.
Czas trwania: 1 h 05 min
![]() |
2025-10-02 12:25 |
Craig znad Potoku 4 - Stylowy powrót do szkoły
5 / 10
Widzowie poznają przygody sprytnego nastolatka, jego krewnych i rówieśników, którzy spędzają czas nad pełnym tajemnic Potokiem. W tym sezonie chłopiec wraca nad Potok po... |
|
2025-10-02 20:10 |
Jaś Fasola 4 - Kręcimy film!
7 / 10
Przygody Pana Fasoli i jego pluszowego misia Teddy'ego. Fasola wielokrotnie próbuje przechytrzyć podejrzliwą właścicielkę mieszkania, panią Wicket, i jej pupila, jednookiego... |
|
2025-10-02 22:00 |
Noc w muzeum 2- film przygodowy
5 / 10
Larry Daley, były stróż z nowojorskiego Muzeum Historii Naturalnej, jest właścicielem firmy produkującej przedmioty domowego użytku. Pewnego dnia dowiaduje się, że... |