2021-04-18 / 20:30
Program przeznaczony dla widzów od lat 12
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, udowadniają, że dania z grilla to nie tylko kiełbaski i karkówka. Przyrządzają różnorodne przysmaki. Na stole pojaiwą się szaszłyki z łososia, steki z arbuza, bakłażany z sosem tahini, kanapki Sloppy Joe, hot-dogi Coney Island i wiele innych frykasów. Kulinarni eksperci pokażą, jak z wydobyć z przyrządzanych na grillu dań pełnię smaku i aromatu.
Czas trwania: 21 min
![]() |
2025-04-20 15:10 |
O psie, który jeździł koleją- film familijny
7 / 10
W życie chorej na serce dziesięcioletniej Zuzi (Liliana Zajbert), której tata, Piotr (Mateusz Damięcki), pracuje na stacji kolejowej, wkracza uroczy owczarek szwajcarski.... |
|
2025-04-20 1:45 |
Terrorysta- film kryminalny
5 / 10
Ewan (Sean Bean) jest tajnym agentem brytyjskich służb specjalnych, który pracuje w charakterze ochroniarza jednego z handlarzy bronią. Podczas napadu na gangstera ginie... |
|
2025-04-20 4:35 |
W odwecie- thriller
4 / 10
W ekskluzywnych wnętrzach francuskiego zamku zostaje zorganizowana wystawna kolacja, na której zjawia się grupa wpływowych ludzi ze świata polityki oraz mediów. Pod... |