2022-05-30 / 19:05
Program przeznaczony dla widzów od lat 12
Mistrz kulinarny Tomasz Jakubiak odwiedza słoneczne Włochy, aby przyjrzeć się miejscowym specjałom i pokazać, jak powstają najważniejsze składniki tamtejszej kuchni. W Toskanii bierze udział w zbiorze oliwek, a w Umbrii wybiera się na poszukiwanie trufli. Nie zabraknie wizyty w Lombardii słynącej z wybornej szynki prosciutto crudo. Kucharz zagląda też do serowarni, by zobaczyć, jak powstaje parmezan. Sam oczywiście także gotuje smakowite i aromatyczne włoskie potrawy.
Czas trwania: 21 min
Prowadzący: Tomasz Jakubiak,
2024-05-07 22:00 |
Premiera - Rekrut: FBI
5 / 10
Perypetie agentki specjalnej Simone Clark (Niecy Nash-Betts), która jest najstarszą debiutantką w Akademii FBI. Funkcjonariuszka zostaje przydzielona jako wsparcie do biura... |
|
2024-05-07 21:00 |
Zabójcza broń- film sensacyjny
8 / 10
Roger Murtaugh (Danny Glover) i Martin Riggs (Mel Gibson), weterani wojny w Wietnamie pracujący na jednym z policyjnych posterunków w Los Angeles, zostają partnerami. Detektywi... |
|
2024-05-07 4:25 |
Prezentuj broń!
6 / 10
Grecja. Na obszarze przygranicznym znajdują się dwa obozy wojskowe. Ich dowódcy toczą między sobą specyficzną wojną. Jeden z nich to surowy pułkownik Lefteris Goulas... |