2023-09-26 / 2:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 12
Tomasz Jakubiak wyrusza w Polskę w poszukiwaniu lokalnych smaków i aromatów. Interesują go potrawy mocno zakorzenione w naszej kulturze kulinarnej, lecz nieco zapomniane czy niedoceniane. W ten sposób mistrz kuchni zbiera inspiracje, które później wykorzystuje w przygotowywanych przez siebie daniach. W czwartej serii sprawdzi, jak powstają polskie wędliny długo dojrzewające i sękacze, pokaże co można zrobić z jagnięciny i brokułów. Dowie się także, dlaczego polskie pomidory są najlepsze.
Czas trwania: 23 min
Prowadzący: Tomasz Jakubiak,
![]() |
2025-05-10 20:10 |
Blue 2
6 / 10
Dalsze przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |
![]() |
2025-05-10 22:10 |
Rocky 2- dramat obyczajowy
7 / 10
Po spektakularnym pojedynku z mistrzem świata wagi ciężkiej Apollo Creedem, w którym nieznany wcześniej bokser z Filadelfii Rocky Balboa zaimponował światu swoim uporem i... |
![]() |
2025-05-10 20:15 |
Greenowie w wielkim mieście 4 - Czekoladowy mikołaj/ Szał
7 / 10
Dalsze perypetie Świerszczu Greena - ciekawego świata, pełnego optymizmu i energii chłopca. Jego rodzina - ojciec Bill, babcia Alice i siostra Tilly - przeprowadzili się z... |