2024-03-08 / 15:25
Program przeznaczony dla widzów od lat 12
Tomasz Jakubiak wyrusza w Polskę w poszukiwaniu lokalnych smaków i aromatów. Interesują go potrawy mocno zakorzenione w naszej kulturze kulinarnej, lecz nieco zapomniane czy niedoceniane. W ten sposób mistrz kuchni zbiera inspiracje, które później wykorzystuje w przygotowywanych przez siebie daniach. W czwartej serii sprawdzi, jak powstają polskie wędliny długo dojrzewające i sękacze, pokaże co można zrobić z jagnięciny i brokułów. Dowie się także, dlaczego polskie pomidory są najlepsze.
Czas trwania: 23 min
Prowadzący: Tomasz Jakubiak,
![]() |
2025-06-15 3:40 |
JoJo i Babcia 2
8 / 10
Mała Jojo ma mądrą, kochającą babcię. Mieszkają blisko siebie i często się widują. Babcia ma dużo pomysłów na ciekawe zabawy. Dzięki niej dziewczynka dowiaduje się... |
![]() |
2025-06-15 3:00 |
Dzikie róże- dramat obyczajowy
7 / 10
Ewę (Marta Nieradkiewicz) pochłaniają obowiązki domowe i wychowanie dwójki dzieci. Nie może liczyć na wsparcie męża Andrzeja (Michał Żurawski). Mężczyzna przebywa... |
![]() |
2025-06-15 1:55 |
Gaz węży- film obyczajowy
4 / 10
Brat Roberta Kleina (Stanislav Majer) zaginął w niewyjaśnionych okolicznościach. Mężczyzna rusza więc na poszukiwania. Podróż, która go czeka, jest pełna niespodzianek.... |