2024-05-30 / 14:20
Program przeznaczony dla widzów od lat 12
Marieta Marecka odkrywa tajniki kuchni włoskiej. W programie pojawią się najróżniejsze pizze, ravioli oraz inne smakowite potrawy. Sztuka kulinarna na Półwyspie Apenińskim opiera się na prostych potrawach przygotowanych z dobrej jakości składników. Oliwa z oliwek, świeże warzywa i zioła, wyraziste sery, ryby, owoce morza, jajka, mąka i oliwki to podstawa wielu dań. Prowadząca pokaże widzom jak przygotować m.in. domowy makaron, risotto, zupę minestrone, foccacio, karczochy pod beszamelem i tiramisu.
Czas trwania: 24 min
Prowadzący: Martyna Marecka,
![]() |
2025-06-19 00:00 |
Niepokojące zaginięcia: Strach na kampusie- film kryminalny
5 / 10
Na uniwersytecie w Lyonie dochodzi do zaginięcia studenta. Komisarz Julie Sanchez (Claudia Tagbo) rozpoczyna śledztwo. Jest zdeterminowana, by wyjaśnić sprawę, ponieważ jej... |
|
2025-06-19 21:55 |
Vabank 2, czyli riposta- komedia sensacyjna
8 / 10
W wyniku misternej intrygi Henryka Kwinty (Jan Machulski) Gustaw Kramer (Leonard Pietraszak) trafia do zakładu karnego o zaostrzonym rygorze. Tu poznaje Edwarda Sztyca (Bronisław... |
|
2025-06-19 22:50 |
Strefa wroga- thriller
7 / 10
W południowej Azji informator CIA trafia do niewoli. Na Filipiny zostaje wysłana elitarna jednostka specjalna Delta Force, by odbić zakładnika. Wspiera ich kapitan Eddie... |