2024-10-12 / 17:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 12
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.
Czas trwania: 21 min
2024-12-22 22:05 |
Pasażerowie- dramat sf
7 / 10
Misja kosmiczna wyrusza na przeznaczoną do kolonizacji planetę w odległej galaktyce. Ponieważ podróż ma trwać 120 lat, uczestnicy ekspedycji zostają poddani hibernacji.... |
|
2024-12-22 21:00 |
Wielki Gatsby- melodramat
7 / 10
Ubogi żołnierz Jay Gatsby (Robert Redford) zakochuje się w pięknej, lecz kapryśnej Daisy (Mia Farrow). Wkrótce kobieta wychodzi za mąż za bogatego Toma Buchanana (Bruce... |
|
2024-12-22 12:30 |
Premiera - Garfield- film animowany
5 / 10
Porzucony przez ojca, bezdomnego kocura Vica, mały Garfield zostaje przygarnięty przez samotnika Jona. Ze słodkiego kociaka z czasem wyrasta otyły kanapowiec, który pochłania... |