2024-11-09 / 8:25
Program przeznaczony dla widzów od lat 12
Kulinarni eksperci Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przygotowują potrawy pochodzące z krajów słynących z mięsnej kuchni. Na ich stole znajdą się dania z Turcji, Wielkiej Brytanii, Japonii, Brazylii, Włoszech, Belgii czy Stanów Zjednoczonych. Tradycyjnie okraszą gotowanie charakterystycznym dla siebie humorem i ciekawostkami dotyczącymi tradycji z różnych zakątków globu. Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak tym razem przybliżą sekrety kuchni belgijskiej. W menu znajdą się m.in. królik w sosie czekoladowym oraz frytki ziemniaczane z majonezem.
Czas trwania: 22 min
2025-01-03 21:40 |
Blue 2
6 / 10
Dalsze przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |
|
2025-01-03 2:45 |
Kino nocne - Dziewczyna z tatuażem- thriller
7 / 10
Nocne pasmo filmów dla wymagających widzów, którzy od kina oczekują poważnych analiz rzeczywistości. Mikael Blomkvist jest znanym w Szwecji dziennikarzem śledczym. Nigdy... |
|
2025-01-03 19:30 |
Tom i Jerry w Nowym Jorku - Roboty hotelowe/Przygoda w wesołym miasteczku/W niewoli woni/Kula do wyburzania
7 / 10
Sympatyczny gryzoń i prześladujący go pechowy kocur przeżywają pełne emocji przygody na ulicach i w zaułkach nowojorskiej metropolii. Roboty wprowadzają zamieszanie w... |