2024-11-09 / 17:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 12
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.
Czas trwania: 22 min
2025-01-03 17:55 |
Klan
5 / 10
Losy rodziny Lubiczów, a także ich bliskich oraz przyjaciół, którzy codziennie mierzą się z różnymi problemami, zarówno w życiu prywatnym, jak i zawodowym. W przypadku... |
|
2025-01-02 3:30 |
Słoneczny patrol
5 / 10
Kalifornia. Młodzi, atrakcyjni ratownicy w Santa Monica pomagają potrzebującym i dbają o bezpieczeństwo kąpiących się w tym miejscu osób. Szefem zespołu jest... |
|
2025-01-03 14:45 |
Genialna przyjaciółka 4 - The Disappearance
5 / 10
Ostatnia odsłona produkcji, zrealizowanej na podstawie bestsellerowej serii powieściowej Eleny Ferrante. Jej czwarty tom nosi tytuł "Historia zaginionej dziewczynki". Lata 80.... |