2024-12-03 / 12:15
Program przeznaczony dla widzów od lat 12
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.
Czas trwania: 22 min
2024-12-26 00:30 |
Blue
6 / 10
Niezwykłe przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |
|
2024-12-26 4:00 |
Godzilla- film sf
4 / 10
Rok 1954. Podczas testów nuklearnych z wód oceanu wyłania się gigantyczny stwór. Czterdzieści pięć lat później naukowcy badają szkielet ogromnego zwierzęcia nieznanego... |
|
2024-12-26 2:15 |
Kosmiczne kurczaki w kosmosie
7 / 10
Trzy kurczaki trafiają przypadkowo do elitarnej akademii kosmicznej. Przeżywają mnóstwo absurdalnych przygód, a szkolna codzienność mocno daje im się we znaki. Hugo... |